Brought to you in part by:

Great deals on auto restoration supplies!

.


  Mustangsandmore Forums
  '79 to '93 -- The Fox Mustang
  Ignition Question w/EFI

Post New Topic  Post A Reply
profile | register | preferences | faq | search

next newest topic | next oldest topic
Author Topic:   Ignition Question w/EFI
mustang90LX50
Journeyman

Posts: 15
From: Chesapeake, VA USA
Registered: Dec 2004

posted 02-27-2005 09:23 PM     Click Here to See the Profile for mustang90LX50   Click Here to Email mustang90LX50     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
i put a used EEC and wire harness the junk yard said it worked when thae take it off of the car,for my 90 mustang lx 5.0 i had a problem with it stall out after flooring the gas padle, and run rich all the time after replacing the coolant temp. sensor, think it will solve my problem, now the engine will start and run at high idle for about 3 second then cut off

[This message has been edited by mustang90LX50 (edited 03-02-2005).]

IP: Logged

fred
Gearhead

Posts: 111
From: berea ky
Registered: Oct 2004

posted 03-03-2005 09:06 AM     Click Here to See the Profile for fred   Click Here to Email fred     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
is the pcm number on the new the same as the old, if not check with you Ford dealer to see if it is superceded by the other if not, you probably have the wrong calibrations, also do you get any codes?

IP: Logged

All times are ET (US)

next newest topic | next oldest topic

Administrative Options: Close Topic | Archive/Move | Delete Topic
Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Mustangsandmore Front Page

Copyright 2005, Steve LaRiviere. All Rights Reserved.


Ultimate Bulletin Board 5.47d

Amazon Honor System Click Here to Pay Learn More

[Build a free Mustangsandmore.ws Home Page!]

[Posting Pictures]

[About M&M][Acronyms][Calendar][Chat][Classifieds] [Members' Pics]

[M&M Conventions] [M&M Mug Shots]

[ Mustangsandmore.com Bookstore] [ Smokin' Fords] [Tech Articles]